ONZE ADVISEURS

Remco van Os

ADVISEUR & EIGENAAR

Remco is rechtstreeks te bereiken op 06-52 67 76 99 of per mail remco@voep.nl

Lees meer

John de Boer

ADVISEUR

John is rechtstreeks te bereiken op 06-20 67 66 93 of per mail john@voep.nl

Lees meer

Henk Guliker

ADVISEUR

Henk is rechtstreeks te bereiken op 06-53 13 16 86 of per mail henk@voep.nl

Lees meer

Marc Elfring

ADVISEUR

Marc is rechtstreeks te bereiken op 06-28 40 33 40 of per mail marc@voep.nl

Lees meer

Bas Kemp

ADVISEUR

Bas is rechtstreeks te bereiken
op 06-51 41 92 05 of per mail bas@voep.nl

Lees meer

Onno Molenaar

ADVISEUR

Onno is rechtstreeks te bereiken op 06-46 99 23 50 of per mail onno@voep.nl

Lees meer

Paulo Aalvanger

ADVISEUR

Paulo is rechtstreeks te bereiken op 06-26 14 26 58 of per mail paulo@voep.nl

Lees meer

Willem van Dijk

ADVISEUR

Willem is rechtstreeks te bereiken op 06-53 88 45 66 of per mail willem@voep.nl

Lees meer

Edwin Schotman

ADVISEUR

Edwin is rechtstreeks te bereiken op 06-46 64 86 32 of per mail edwin@voep.nl

Lees meer

Jeaan de Groot

ADVISEUR

Jeaan is rechtstreeks te bereiken op 06-13 28 19 43 of per mail jeaan@voep.nl

Lees meer

Wouter Sjerp

ADVISEUR

Wouter is rechtstreeks te bereiken op 06-18 81 54 84 of per mail wouter@voep.nl

Lees meer

Adriaan van Wijck

ADVISEUR

Adriaan is rechtstreeks te bereiken op 06-26 35 02 90 of per mail adriaan@voep.nl

Lees meer

Anita Boom

ADVISEUR

Anita is rechtstreeks te bereiken op 06-26 37 29 72   of per mail anita@voep.nl

Lees meer

Rutger Niewerth

ADVISEUR

Patrick is rechtstreeks te bereiken op 06-15 12 81 08 of per mail rutger@voep.nl

Lees meer

Ruud Reijenga

ADVISEUR

Ruud is rechtstreeks te bereiken op 06-2044 2345 of per mail ruud@voep.nl

Lees meer

Wim van Arnhem

ADVISEUR

Wim is rechtstreeks te bereiken op 06-51474212 of per mail wim@voep.nl

Lees meer

Ralph Hermans

ADVISEUR

Ralph is rechtstreeks te bereiken op 06-51535127 of per mail ralph@voep.nl

Lees meer

Henk Nauta

ADVISEUR

Henk is rechtstreeks te bereiken op 06-30 39 62 04 of per mail henknauta@voep.nl

Lees meer

Patrick Kruger

BUITENLAND SPECIALIST

Patrick is rechtstreeks te bereiken op 0034-668102926 of per mail patrick@spaansehypotheek.nl

Lees meer

Remco van Os

ADVISEUR & EIGENAAR

Remco van Os is eigenaar en hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Vanaf 1990 is hij actief in de financiële dienstverlening en werkzaam geweest bij  AEGON, Achmea en De Hypotheekshop waar hij diverse managementfuncties vervulde. In 2005 besloot hij zelfstandig te worden. Eerst als trainer en opleider voor oa Dukers en Baelemans en in 2007 is hij eigenaar geworden van Hypotheek Desk Het Groene Hart te Woerden. De naam is in 2013 gewijzigd in Van Os en Partners (VOEP). Zijn gezin, hypotheken en hockey (Kampong) is zijn passie. Door zijn grote vakkennis en creativiteit  kan hij oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken. Als hij het niet kan dan kan het niet.

John de Boer

ADVISEUR

Het adviseren en begeleiden van particulieren bij een van de grootste financiële beslissingen in hun leven blijft een boeiend en uitdagend beroep. Naast starters en mensen met een loondienstverband adviseert John ook ondernemers en doorstromers op de woningmarkt.

John is een ervaren adviseur die op een rustige wijze duidelijkheid geeft over de ins en outs rondom hypotheken. Hij is dienstverlenend, altijd positief en zeer betrokken, niets is te veel. De lijfspreuk van John is: Zorg ervoor dat de mensen nooit wakker liggen van hun hypotheek!

Bij het aangaan van een hypotheek komt er veel op je af. John brengt in duidelijke taal jouw situatie, wensen en mogelijkheden in beeld zodat jij makkelijker de juiste keuze  kunt maken.

John krijgt een enorme boost van de positieve terugkoppeling en ervaringen van zijn klanten, via wie hij telkens ook weer bij nieuwe cliënten aan tafel komt!

Henk Guliker

ADVISEUR

Henk Guliker, adviseur en probleemoplosser op financieel gebied voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Na accountmanager, fiatteur en opleider bij een grootbank te zijn geweest, is hij in 2013 als zelfstandig ondernemer toegetreden tot Voep.

Met zijn achtergrond als Financieel Planner (FFP en CFP®), estateplanner (nalatenschapsplanning) en verzekeringsspecialist zijn er weinig vragen of problemen die hij niet kan oppakken of begeleiden.

Marc Elfring

ADVISEUR

Marc Elfring is sinds 1998 werkzaam als zelfstandige in de financiële dienstverlening. Naast hypotheekadvies voor particulieren en zelfstandig ondernemers heeft hij zich ook gespecialiseerd in bedrijfsmatige financieringen en hypotheekadvies voor aankoop of herfinancieren van commercieel verhuurd onroerend goed.

In 2012 is hij begonnen als hypotheekadviseur bij VOEP en vooral de uitdagende en complexe zaken zijn aan hem wel besteed.

Daarnaast behandelt hij de particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen bij VOEP. De beste omschrijving van Marc is: “een echte allround adviseur die dag en nacht klaarstaat voor de klant.”

Bas Kemp

ADVISEUR

Bas Kemp is sinds 2013 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. Fortis Bank en ABN AMRO. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in de particuliere hypotheekmarkt. Tevens heeft hij veel MKB ondernemers geadviseerd in zakelijke financieringsoplossingen bij ING. Hij is gespecialiseerd in hypotheken met een zakelijk inkomen.

Bas combineert zijn financiële inzicht, zijn bedrijfskundige opleiding en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als het bedrijfsmatige (verhuurd) onroerend goed.

Bas werkt vanuit de omgeving Woerden, maar komt graag naar u toe waar en wanneer u dit wenst!

Onno Molenaar

ADVISEUR

Onno Molenaar is sinds 2014 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. ING Bank. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in de particuliere hypotheekmarkt. Tevens heeft hij particulieren  geadviseerd bij de financieringen voor Commercieel Verhuurd Onroerend Goed.  Hij is gespecialiseerd in hypotheken voor de eigen woning en financieringen in box 3 voor een verhuurde woning.

Onno combineert zijn financiële inzicht, zijn kennis en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als verhuurd onroerend goed.

Onno werkt vanuit de omgeving Haarlemmermeer, maar komt graag naar u toe waar en wanneer u dit wenst!

Paulo Aalvanger

ADVISEUR

Paulo is als zelfstandig financieel adviseur sinds 2020 verbonden aan VOEP waar hij op landelijk niveau voor elk type klant pasklare adviezen biedt op het gebied van woning- en belegginsfinancieringen, hij weet als geen ander complexe informatie te vertalen naar een helder advies. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring als makelaar.

Zijn gedreven- en doelgerichtheid zorgen ervoor dat hij je in een korte tijd kan helpen met alle vastgoed financieringen en/of beleggingen. Bij Paulo weet je zeker dat je van het begin tot het eind een betrokken adviseur aan je zij hebt, lekker sociaal en breed inzetbaar.

Willem van Dijk

ADVISEUR

Willem van Dijk, FP is sinds eind 2019 werkzaam als zelfstandig financieel planner/hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Met zijn ruime financiële ervaring, ook in de fiscale wereld en die van accountancy, kun je met nagenoeg elke financiële situatie bij hem terecht.

In de complexe wereld van verzekeringen en hypotheken heb je een adviseur nodig
die je helder uitleggen kan hoe het werkt. Door jarenlange ervaring op hoog niveau, bent u bij Willem aan het juiste adres voor ál uw financiële zaken.

Willem werkt vanuit de omgeving Tilburg en Breda en heeft kantoor in Rijen.

Edwin Schotman

ADVISEUR

Edwin Schotman werkt sinds 2003 in de financiële dienstverlening. Na een leerzame en ook enerverende periode bij Aegon, is hij via de Verzekeringsunie in 2012 geheel zelfstandig geworden. In 2015 is hij na een goed gesprek samen gegaan met Voep.

Edwin regelt hypotheken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en vergeet daarbij niet te kijken of de lopende of nieuwe verzekeringen aansluiten bij de wensen en risico’s van zijn klanten. Door zijn ervaring weet hij voor bijna ieder probleem wel een passende oplossing te vinden.

Edwin werkt in het Brabantse, maar rijdt voor serieuze klanten graag een stukje extra.

Jeaan de Groot

ADVISEUR

Jeaan is sinds 2017 verbonden als zelfstandig hypotheekadviseur bij VOEP. Daarvoor heeft ze 11 jaar ervaring opgedaan bij een bank, zowel in de advisering van particulieren als medici en ondernemers. Naast het adviseren in woninghypotheken is ze ook deskundig op het gebied van verhuurhypotheken zowel aan consumenten als de professionele vastgoed belegger.

Door haar jarenlange ervaring is Jeaan goed in staat om juist de aanvragen te doen die niet altijd standaard zijn. Ze adviseert mensen in loondienst maar ook de ondernemers met een wat complexere situatie. Ze is dienstverlenend, enthousiast, denkt mee en probeert voor al haar klanten tot het beste resultaat te komen.

Jeaan werkt vanuit het Noorden van het land maar vindt afstand zeker geen belemmering voor een goede dienstverlening.

Wouter Sjerp

ADVISEUR

Door mijn jarenlange ervaring ben ik goed in staat om voor u de juiste aanvragen, die niet altijd standaard zijn, te realiseren. Ik adviseer mensen in loondienst maar ook de ondernemers met een complexere situatie. Ik ben dienstverlenend, enthousiast, denk mee en probeer voor u tot het beste resultaat te komen.

Als zelfstandig hypotheekadviseur ben ik aangesloten bij Van Os En Partners. Het is fijn om zo’n partij in je rug te hebben. Mocht het nodig zijn kan ik altijd advies inwinnen. Ik beschouw het als een brede denktank in mijn rug. Een klankbord waardoor u gegarandeerd de juiste informatie krijgt. Ik ervaar dat bestaande klanten dit veel vertrouwen geeft. Bij van Os en Partners zeggen we: Als wij het niet kunnen, dan kan het niet. Dat wil u toch ook?

Vragen over uw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning of wenst u advies over uw verzekeringen? Neem dan contact met mij op via wouter@voep.nl of via 06-18815484

Adriaan van Wijck

ADVISEUR

Adriaan van Wijck is sinds 2020 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. Rabobank, ING en meerdere grote assurantiemakelaars.

Hier heeft hij zeer ruime ervaring opgedaan in de particuliere en zakelijke markt. Tevens heeft hij veel MKB ondernemers geadviseerd op het gebied van Employee Benefits. Hij is gespecialiseerd in hypotheken met een zakelijk inkomen.

Adriaan combineert zijn financiële inzicht, kennis van de markt en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als het bedrijfsmatige (verhuurd) onroerend goed.

Anita Boom

ADVISEUR

Anita Boom woont in IJsselstein. In 1997 is ze gestart als financieel adviseur en heeft bij diverse intermediairs gewerkt. In 2020 heeft ze de overstap gemaakt naar VOEP en naast het geven van advies inzake het financieren van een woning voor eigen gebruik of verhuur is ze zeer ervaren in het adviseren van consumptieve kredieten. Wat ze vooral belangrijk vindt bij klantcontact is niet alleen het oplossen van financiële vraagstukken maar ook ervoor te zorgen dat klanten het persoonlijk contact als warm en integer ervaren.

Een negen tot vijf mentaliteit is haar vreemd en flexibiliteit, professionaliteit en oprechte interesse zijn woorden die goed bij haar passen.

Naast een passie voor financieel advies is de sportschool haar niet vreemd en is koken meer dan een hobby. Met Anita hebt u niet alleen een financieel adviseur maar ook iemand die u ontzorgt en ervoor zorgt dat de oplossing van uw wensen een feestje is.

Rutger Niewerth

ADVISEUR

Rutger Niewerth (1979) woont samen met Rachelle en twee kinderen, Jesse en Siem, in De Meern. In 2005 is hij gestart als adviseur binnen de financiële dienstverlening en na diverse advies- en managementfuncties vervuld te hebben bij AEGON, ABN AMRO, Handelsbanken en RNHB is hij in 2020 voor zichzelf begonnen en heeft hij zich aangesloten bij VOEP.

Enthousiast, vrolijk, flexibel en professioneel zijn begrippen die hem goed omschrijven. Buiten het bieden van een passende financieringsoplossing voor de eigen woning, kan hij u helpen met het financieren van commercieel vastgoed. Opgeven staat niet in zijn woordenboek en hij is pas tevreden als u het bent.

Ruud Reijenga

ADVISEUR

Ruud Reijenga is sinds 2021 werkzaam als zelfstandig financieel planner/hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Hiervoor was hij 27 jaar actief bij de Rabobank in verschillende functies als private banker en accountmanager MKB. Hij heeft zich gespecialiseerd in zakelijke en particuliere financieringsoplossingen voor de ondernemers en met name voor medische professionals.

Hij is opgeleid als Financieel Planner (FFP en CFP®) en bekijkt uw financieringsvraagstuk vanuit een breed perspectief waarbij in samenspraak met u als klant de best passende oplossing wordt gekozen.

Ruud woont met zijn gezin in Emmeloord en heeft zijn klantenkring in het noorden en het midden van het land.

Wim van Arnhem

ADVISEUR

Wim van Arnhem is sinds 1990 werkzaam in de financiële dienstverlening voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. Zijn expertise en passie ligt op het terrein van hypotheken. Na een periode van ruim 30 jaar bij ABN AMRO heeft Wim in 2021 de overstap gemaakt naar VOEP. 

Hij heeft een grote vakkennis die hij op een heldere en rustige wijze inzet voor de klant zodat die duidelijkheid krijgt over alle mogelijkheden van een hypotheek. Hij is gedreven, positief, betrokken en haalt alles uit de kast om wensen mogelijk te maken. Hij neemt alle tijd voor de klant met persoonlijke aandacht en is zowel overdag als in de avonden beschikbaar voor een afspraak. Hij komt graag persoonlijk bij u langs.  

Vragen over uw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning voor eigen bewoning of voor verhuur, oversluiten van uw hypotheek of  een financiering voor het verduurzamen van uw woning? 

Ralph Hermans

ADVISEUR

Ik ben Ralph Hermans wonend in Utrecht maar werkzaam in heel Nederland. Sinds 2020 als zelfstandig adviseur partner bij Van Os en Partners. 

Gedreven en enthousiast ga ik op zoek naar de beste oplossing passend bij de individuele situatie van mijn klant.

Of het nu gaat om een starter, oversluiten, verbouwen of verduurzamen. Wat is de hypotheek met de beste voorwaarden die volledig aansluit bij uw eisen en wensen.

Duidelijke, open en transparante communicatie zorgt ervoor dat u niet alleen het beste maar ook begrijpelijk advies ontvangt zodat u met goed gevoel de juiste hypotheek kiest.

Henk Nauta

ADVISEUR

Henk Nauta (1967) woont in Amsterdam met zijn vrouw en drie sportieve dochters. Sinds 1997 heeft hij gewerkt bij de verzekeraars Achmea, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden als relatiemanager/accountmanager en heeft in die functies altijd rechtstreeks contact gehad met klanten. Daar haalt hij zijn energie en motivatie vandaan.

In klantcontact vindt hij het belangrijk dat hij een goede relatie heeft met zijn klanten en dat ze hem kunnen vertrouwen. Het leukste in advies vindt hij het om bij de klant aan de keukentafel te zitten en te luisteren naar hun wensen en daarvoor een passende oplossing te kunnen bieden door de inzet van zijn kennis en creativiteit. Sinds 2021 is hij als hypotheekadviseur verbonden aan VOEP. Naast de passie voor de klant heeft hij dat ook voor hardlopen, yoga en voetbal.

Een gedreven en betrokken adviseur die het een sport vindt om het beste resultaat eruit te halen voor de klant.

Patrick Kruger

BUITENLAND SPECIALIST

Patrick Kruger is onze buitenland specialist met veel ervaring in het regelen van hypotheken bij Spaanse Banken. Hij heeft 15 jaar een eigen hypotheekkantoor gehad in Nederland en woont sinds 2014 in Valencia. Door zijn expertise op het gebied van hypotheken in Spanje is hij een aanvulling op de dienstverlening van VOEP. Patrick is te bereiken op email adres patrick@spaansehypotheek.nl of op telefoonnummer 0034 668102926

MOBIEL ERONDER

Remco van Os

ADVISEUR & EIGENAAR

Remco van Os is eigenaar en hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Vanaf 1990 is hij actief in de financiële dienstverlening en werkzaam geweest bij  AEGON, Achmea en De Hypotheekshop waar hij diverse managementfuncties vervulde. In 2005 besloot hij zelfstandig te worden. Eerst als trainer en opleider voor oa Dukers en Baelemans en in 2007 is hij eigenaar geworden van Hypotheek Desk Het Groene Hart te Woerden. De naam is in 2013 gewijzigd in Van Os en Partners (VOEP). Zijn gezin, hypotheken en hockey (Kampong) is zijn passie. Door zijn grote vakkennis en creativiteit  kan hij oplossingen bedenken voor complexe vraagstukken. Als hij het niet kan dan kan het niet.

Remco is rechtstreeks te bereiken op 06-52 67 76 99 of per mail remco@voep.nl

John de Boer

ADVISEUR

Het adviseren en begeleiden van particulieren bij een van de grootste financiële beslissingen in hun leven blijft een boeiend en uitdagend beroep. Naast starters en mensen met een loondienstverband adviseert John ook ondernemers en doorstromers op de woningmarkt.

John is een ervaren adviseur die op een rustige wijze duidelijkheid geeft over de ins en outs rondom hypotheken. Hij is dienstverlenend, altijd positief en zeer betrokken, niets is te veel. De lijfspreuk van John is: Zorg ervoor dat de mensen nooit wakker liggen van hun hypotheek!

Bij het aangaan van een hypotheek komt er veel op je af. John brengt in duidelijke taal jouw situatie, wensen en mogelijkheden in beeld zodat jij makkelijker de juiste keuze  kunt maken.

John krijgt een enorme boost van de positieve terugkoppeling en ervaringen van zijn klanten, via wie hij telkens ook weer bij nieuwe cliënten aan tafel komt!

John is rechtstreeks te bereiken op 06-20 67 66 93 of per mail john@voep.nl

Henk Guliker

ADVISEUR

Henk Guliker, adviseur en probleemoplosser op financieel gebied voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Na accountmanager, fiatteur en opleider bij een grootbank te zijn geweest, is hij in 2013 als zelfstandig ondernemer toegetreden tot Voep.

Met zijn achtergrond als Financieel Planner (FFP en CFP®), estateplanner (nalatenschapsplanning) en verzekeringsspecialist zijn er weinig vragen of problemen die hij niet kan oppakken of begeleiden.

Henk is rechtstreeks te bereiken op 06-53 13 16 86 of per mail henk@voep.nl

Marc Elfring

ADVISEUR

Marc Elfring is sinds 1998 werkzaam als zelfstandige in de financiële dienstverlening. Naast hypotheekadvies voor particulieren en zelfstandig ondernemers heeft hij zich ook gespecialiseerd in bedrijfsmatige financieringen en hypotheekadvies voor aankoop of herfinancieren van commercieel verhuurd onroerend goed.

In 2012 is hij begonnen als hypotheekadviseur bij VOEP en vooral de uitdagende en complexe zaken zijn aan hem wel besteed.

Daarnaast behandelt hij de particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen bij VOEP. De beste omschrijving van Marc is: “een echte allround adviseur die dag en nacht klaarstaat voor de klant.”

Marc is rechtstreeks te bereiken op 06-28 40 33 40 of per mail marc@voep.nl

Bas Kemp

ADVISEUR

Bas Kemp is sinds 2013 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. Fortis Bank en ABN AMRO. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in de particuliere hypotheekmarkt. Tevens heeft hij veel MKB ondernemers geadviseerd in zakelijke financieringsoplossingen bij ING. Hij is gespecialiseerd in hypotheken met een zakelijk inkomen.

Bas combineert zijn financiële inzicht, zijn bedrijfskundige opleiding en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als het bedrijfsmatige (verhuurd) onroerend goed.

Bas werkt vanuit de omgeving Woerden, maar komt graag naar u toe waar en wanneer u dit wenst!

Bas is rechtstreeks te bereiken
op 06-51 41 92 05 of per mail bas@voep.nl

Onno Molenaar

ADVISEUR

Onno Molenaar is sinds 2014 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. ING Bank. Hier heeft hij ruime ervaring opgedaan in de particuliere hypotheekmarkt. Tevens heeft hij particulieren  geadviseerd bij de financieringen voor Commercieel Verhuurd Onroerend Goed.  Hij is gespecialiseerd in hypotheken voor de eigen woning en financieringen in box 3 voor een verhuurde woning.

Onno combineert zijn financiële inzicht, zijn kennis en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als verhuurd onroerend goed.

Onno werkt vanuit de omgeving Haarlemmermeer, maar komt graag naar u toe waar en wanneer u dit wenst!

Onno is rechtstreeks te bereiken op 06-46 99 23 50 of per mail onno@voep.nl

Willem van Dijk

ADVISEUR

Willem van Dijk, FP is sinds eind 2019 werkzaam als zelfstandig financieel planner/hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Met zijn ruime financiële ervaring, ook in de fiscale wereld en die van accountancy, kun je met nagenoeg elke financiële situatie bij hem terecht.

In de complexe wereld van verzekeringen en hypotheken heb je een adviseur nodig
die je helder uitleggen kan hoe het werkt. Door jarenlange ervaring op hoog niveau, bent u bij Willem aan het juiste adres voor ál uw financiële zaken.

Willem werkt vanuit de omgeving Tilburg en Breda en heeft kantoor in Rijen.

Willem is rechtstreeks te bereiken op 06-53 88 45 66 of per mail willem@voep.nl

Edwin Schotman

ADVISEUR

Edwin Schotman werkt sinds 2003 in de financiële dienstverlening. Na een leerzame en ook enerverende periode bij Aegon, is hij via de Verzekeringsunie in 2012 geheel zelfstandig geworden. In 2015 is hij na een goed gesprek samen gegaan met Voep.

Edwin regelt hypotheken voor zowel particuliere als zakelijke klanten en vergeet daarbij niet te kijken of de lopende of nieuwe verzekeringen aansluiten bij de wensen en risico’s van zijn klanten. Door zijn ervaring weet hij voor bijna ieder probleem wel een passende oplossing te vinden.

Edwin werkt in het Brabantse, maar rijdt voor serieuze klanten graag een stukje extra.

Edwin is rechtstreeks te bereiken op 06-46 64 86 32 of per mail edwin@voep.nl

Jeaan de Groot

ADVISEUR

Jeaan is sinds 2017 verbonden als zelfstandig hypotheekadviseur bij VOEP. Daarvoor heeft ze 11 jaar ervaring opgedaan bij een bank, zowel in de advisering van particulieren als medici en ondernemers. Naast het adviseren in woninghypotheken is ze ook deskundig op het gebied van verhuurhypotheken zowel aan consumenten als de professionele vastgoed belegger.

Door haar jarenlange ervaring is Jeaan goed in staat om juist de aanvragen te doen die niet altijd standaard zijn. Ze adviseert mensen in loondienst maar ook de ondernemers met een wat complexere situatie. Ze is dienstverlenend, enthousiast, denkt mee en probeert voor al haar klanten tot het beste resultaat te komen.

Jeaan werkt vanuit het Noorden van het land maar vindt afstand zeker geen belemmering voor een goede dienstverlening.

Jeaan is rechtstreeks te bereiken op 06-13 28 19 43 of per mail jeaan@voep.nl

Wouter Sjerp

ADVISEUR

Door mijn jarenlange ervaring ben ik goed in staat om voor u de juiste aanvragen, die niet altijd standaard zijn, te realiseren. Ik adviseer mensen in loondienst maar ook de ondernemers met een complexere situatie. Ik ben dienstverlenend, enthousiast, denk mee en probeer voor u tot het beste resultaat te komen.

Als zelfstandig hypotheekadviseur ben ik aangesloten bij Van Os En Partners. Het is fijn om zo’n partij in je rug te hebben. Mocht het nodig zijn kan ik altijd advies inwinnen. Ik beschouw het als een brede denktank in mijn rug. Een klankbord waardoor u gegarandeerd de juiste informatie krijgt. Ik ervaar dat bestaande klanten dit veel vertrouwen geeft. Bij van Os en Partners zeggen we: Als wij het niet kunnen, dan kan het niet. Dat wil u toch ook?

Vragen over uw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning of wenst u advies over uw verzekeringen? Neem dan contact met mij op via wouter@voep.nl of via 06-18815484

Wouter is rechtstreeks te bereiken op 06-18 81 54 84 of per mail wouter@voep.nl

Paulo Aalvanger

ADVISEUR

Paulo is als zelfstandig financieel adviseur sinds 2020 verbonden aan VOEP waar hij op landelijk niveau voor elk type klant pasklare adviezen biedt op het gebied van woning- en belegginsfinancieringen, hij weet als geen ander complexe informatie te vertalen naar een helder advies. Daarnaast heeft hij jarenlange ervaring als makelaar.

Zijn gedreven- en doelgerichtheid zorgen ervoor dat hij je in een korte tijd kan helpen met alle vastgoed financieringen en/of beleggingen. Bij Paulo weet je zeker dat je van het begin tot het eind een betrokken adviseur aan je zij hebt, lekker sociaal en breed inzetbaar.

Paulo is rechtstreeks te bereiken op 06-26 14 26 58 of per mail paulo@voep.nl

Adriaan van Wijck

ADVISEUR

Adriaan van Wijck is sinds 2020 werkzaam als hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij o.a. Rabobank, ING en meerdere grote assurantiemakelaars.

Hier heeft hij zeer ruime ervaring opgedaan in de particuliere en zakelijke markt. Tevens heeft hij veel MKB ondernemers geadviseerd op het gebied van Employee Benefits. Hij is gespecialiseerd in hypotheken met een zakelijk inkomen.

Adriaan combineert zijn financiële inzicht, kennis van de markt en zijn ondernemerservaring in de dienstverlening naar zijn klanten. Zodat zij de juiste beslissingen kunnen nemen bij het afsluiten van zowel de privé-woonhypotheek als het bedrijfsmatige (verhuurd) onroerend goed.

Adriaan is rechtstreeks te bereiken op 06-26 35 02 90 of per mail adriaan@voep.nl

Anita Boom

ADVISEUR

Anita Boom woont in IJsselstein. In 1997 is ze gestart als financieel adviseur en heeft bij diverse intermediairs gewerkt. In 2020 heeft ze de overstap gemaakt naar VOEP en naast het geven van advies inzake het financieren van een woning voor eigen gebruik of verhuur is ze zeer ervaren in het adviseren van consumptieve kredieten.
Wat ze vooral belangrijk vindt bij klantcontact is niet alleen het oplossen van financiële vraagstukken maar ook ervoor te zorgen dat klanten het persoonlijk contact als warm en integer ervaren.

Een negen tot vijf mentaliteit is haar vreemd en flexibiliteit, professionaliteit en oprechte interesse zijn woorden die goed bij haar passen.
Naast een passie voor financieel advies is de sportschool haar niet vreemd en is koken meer dan een hobby.

Met Anita hebt u niet alleen een financieel adviseur maar ook iemand die u ontzorgt en ervoor zorgt dat de oplossing van uw wensen een feestje is.

Anita is rechtstreeks te bereiken op 06-26 37 29 72 of per mail anita@voep.nl

Rutger Niewerth

ADVISEUR

Rutger Niewerth (1979) woont samen met Rachelle en twee kinderen, Jesse en Siem, in De Meern.
In 2005 is hij gestart als adviseur binnen de financiële dienstverlening en na diverse advies- en managementfuncties vervuld te hebben bij AEGON, ABN AMRO, Handelsbanken en RNHB is hij in 2020 voor zichzelf begonnen en heeft hij zich aangesloten bij VOEP.

Enthousiast, vrolijk, flexibel en professioneel zijn begrippen die hem goed omschrijven. Buiten het bieden van een passende financieringsoplossing voor de eigen woning, kan hij u helpen met het financieren van commercieel vastgoed. Opgeven staat niet in zijn woordenboek en hij is pas tevreden als u het bent.

Rutger is rechtstreeks te bereiken op 06-15 12 81 08 of per mail rutger@voep.nl

Ruud Reijenga

ADVISEUR

Ruud Reijenga is sinds 2021 werkzaam als zelfstandig financieel planner/hypotheekadviseur bij VOEP Hypotheken & Verzekeringen.

Hiervoor was hij 27 jaar actief bij de Rabobank in verschillende functies als private banker en accountmanager MKB. Hij heeft zich gespecialiseerd in zakelijke en particuliere financieringsoplossingen voor de ondernemers en met name voor medische professionals.
Hij is opgeleid als Financieel Planner (FFP en CFP®) en bekijkt uw financieringsvraagstuk vanuit een breed perspectief waarbij in samenspraak met u als klant de best passende oplossing wordt gekozen.

Ruud woont met zijn gezin in Emmeloord en heeft zijn klantenkring in het noorden en het midden van het land.

Ruud is rechtstreeks te bereiken op 06-2044 2345 of per mail ruud@voep.nl

Wim van Arnhem

ADVISEUR

Wim van Arnhem is sinds 1990 werkzaam in de financiële dienstverlening voor zowel de particuliere als voor de zakelijke klant. Zijn expertise en passie ligt op het terrein van hypotheken. Na een periode van ruim 30 jaar bij ABN AMRO heeft Wim in 2021 de overstap gemaakt naar VOEP.

Hij heeft een grote vakkennis die hij op een heldere en rustige wijze inzet voor de klant zodat die duidelijkheid krijgt over alle mogelijkheden van een hypotheek. Hij is gedreven, positief, betrokken en haalt alles uit de kast om wensen mogelijk te maken. Hij neemt alle tijd voor de klant met persoonlijke aandacht en is zowel overdag als in de avonden beschikbaar voor een afspraak. Hij komt graag persoonlijk bij u langs.

Vragen over uw huidige hypotheek, plannen voor het aankopen van een woning voor eigen bewoning of voor verhuur, oversluiten van uw hypotheek of een financiering voor het verduurzamen van uw woning?

Wim is rechtstreeks te bereiken per mail wim@voep.nl

Ralph Hermans

ADVISEUR

Ik ben Ralph Hermans wonend in Utrecht maar werkzaam in heel Nederland. Sinds 2020 als zelfstandig adviseur partner bij Van Os en Partners.

Gedreven en enthousiast ga ik op zoek naar de beste oplossing passend bij de individuele situatie van mijn klant.

Of het nu gaat om een starter, oversluiten, verbouwen of verduurzamen. Wat is de hypotheek met de beste voorwaarden die volledig aansluit bij uw eisen en wensen.

Duidelijke, open en transparante communicatie zorgt ervoor dat u niet alleen het beste maar ook begrijpelijk advies ontvangt zodat u met goed gevoel de juiste hypotheek kiest.

Ralph is rechtstreeks te bereiken op 06-51535127 of per mail ralph@voep.nl

Henk Nauta

ADVISEUR

Henk Nauta (1967) woont in Amsterdam met zijn vrouw en drie sportieve dochters.
Sinds 1997 heeft hij gewerkt bij de verzekeraars Achmea, Delta Lloyd en Nationale Nederlanden als relatiemanager/accountmanager en heeft in die functies altijd rechtstreeks contact gehad met klanten. Daar haalt hij zijn energie en motivatie vandaan.

In klantcontact vindt hij het belangrijk dat hij een goede relatie heeft met zijn klanten en dat ze hem kunnen vertrouwen. Het leukste in advies vindt hij het om bij de klant aan de keukentafel te zitten en te luisteren naar hun wensen en daarvoor een passende oplossing te kunnen bieden door de inzet van zijn kennis en creativiteit. Sinds 2021 is hij als hypotheekadviseur verbonden aan VOEP. Naast de passie voor de klant heeft hij dat ook voor hardlopen, yoga en voetbal.

Een gedreven en betrokken adviseur die het een sport vindt om het beste resultaat eruit te halen voor de klant. 

Henk is rechtstreeks te bereiken op 06-30 39 62 04 of per mail henknauta@voep.nl

Patrick Kruger

BUITENLAND SPECIALIST

Patrick Kruger is onze buitenland specialist met veel ervaring in het regelen van hypotheken bij Spaanse Banken. Hij heeft 15 jaar een eigen hypotheekkantoor gehad in Nederland en woont sinds 2014 in Valencia. Door zijn expertise op het gebied van hypotheken in Spanje is hij een aanvulling op de dienstverlening van VOEP. Patrick is te bereiken op email adres patrick@spaansehypotheek.nl of op telefoonnummer 0034 668102926

Patrick is rechtstreeks te bereiken op 0034-668102926 of per mail patrick@spaansehypotheek.nl