ONZE DIENSTVERLENING

Hypotheek voor starters

Voor starters op de woningmarkt hebben wij meer mogelijkheden dan je denkt. Wij kunnen de eigen middelen beperken en kunnen ervoor zorgen dat je verantwoord meer kunt financieren dan je denkt. Zo maken we meer mogelijk voor starters dan bij wie dan ook en zorgen wij altijd voor de laagste rente doordat wij alle geldgevers kunnen aanbieden


Huidige hypotheek aanpassen

Lagere lasten, meer aflossen, verbouwen of de hypotheek overnemen na een scheiding? Een keuze die niet zonder onafhankelijk advies kan.  Met u kijken we wat de mogelijkheden zijn maar ook of het voor u passend is. Wij vinden “nee” ook een goed advies.


Hypotheek voor ondernemers

Een ondernemer denkt vaak dat financieren lastig is en stapt al snel naar zijn eigen bank. Niet doen, wij hebben veel meer mogelijkheden dan die eigen bank en vooral voor ondernemers is er zoveel meer mogelijk. Wij durven te zeggen dat wij hierin de allerbeste zijn. Onze expertise hierin is groter dan bij wie dan ook dus laat ons ervoor zorgen dat het wel lukt.


Hypotheek voor doorstromers

Wij werken samen met alle geldgevers en kunnen zo ook voor doorstromers zorgen voor de beste oplossing. Door onze grote expertise is geen oplossing ons te gek want juist bij doorstromers is vakkennis van groot belang. Doordat wij samenwerken met alle geldgevers kunnen we altijd zorgen dat rendabele producten in stand blijven.


Seniorenhypotheek

U hebt veel overwaarde maar een gering pensioen. U wilt ruimer leven of uw kinderen helpen met een eerste aankoop. Voor u zijn er vele mogelijkheden om al die wensen te vervullen.


Verhuurhypotheek

De laatste jaren levert je spaargeld niets meer op. Zo zien we een switch naar beleggen in vastgoed door veel particulieren. Voor het financieren daarvan zijn wij dé specialist in Nederland. Wij kunnen alle geldgevers aanbieden die actief zijn in deze markt en zoeken een passende oplossing voor de particulier die een woning wil aankopen om te verhuren.


Verzekeringen

Bij  Van Os en Partners hebt u al uw verzekeringen onder één dak. Schade-, arbeidsongeschiktheids- of levensverzekeringen. Wij bieden gewoon een goede verzekering en een goede service