ONZE WERKWIJZE

Het regelen van een hypotheek kan tegenwoordig op vele manieren. U kunt naar uw bank gaan en daar een medewerker spreken die het product van de bank aanbiedt, het internet afstruinen en het zelf online regelen of advies vragen aan een onafhankelijk adviseur. 

Van Os en Partners is een onafhankelijk intermediair en werkt samen met alle geldgevers in Nederland. Als u gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we met u eerst een verkennend gesprek waarin al uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht en wij samen met u tot de beste oplossing komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U bepaalt waar en wanneer het eerste gesprek plaatsvindt. Bij u thuis, op ons kantoor in Utrecht of via videobellen. Dat kan overdag of ’s avonds. U hoeft daarvoor geen vrij te nemen.

Dit gesprek en advies is voor onze rekening. Wilt u daarna met ons verder? Dan maken we met u een afspraak welke kosten u betaalt. Deze kosten zijn éénmalig en bijna altijd fiscaal aftrekbaar. We hebben hiervoor een richtprijs vastgesteld in ons dienstverleningsdocument.

UwKluis

Als u bij ons klant wordt, ontvangt u een inlogcode voor uw persoonlijk dossier.
Wij hebben deze service voor u ingericht om:

  • Documenten te delen met uw adviseur.
  • Op de hoogte te worden gehouden van marktontwikkelingen.
  • Te monitoren of uw financiering nog passend is.

 

Daarvoor rekenen we niets extra, dat valt onder onze service en nazorg.