ONZE WERKWIJZE

Het regelen van een hypotheek kan tegenwoordig op vele manieren. U kunt naar uw bank gaan en daar een medewerker spreken die het product van de bank aanbiedt, het internet afstruinen en het zelf online regelen of advies vragen aan een onafhankelijk adviseur. 

Van Os en Partners is een onafhankelijk intermediair en werkt samen met alle geldgevers in Nederland. Als u gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we met u eerst een verkennend gesprek waarin al uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht en wij samen met u tot de beste oplossing komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U bepaalt waar en wanneer het eerste gesprek plaatsvindt. Bij u thuis, op ons kantoor in Utrecht of via videobellen. Dat kan overdag of ’s avonds. U hoeft daarvoor geen vrij te nemen.

Dit gesprek en advies is voor onze rekening. Wilt u daarna met ons verder? Dan maken we met u een afspraak welke kosten u betaalt. Deze kosten zijn éénmalig en bijna altijd fiscaal aftrekbaar. We hebben hiervoor een richtprijs vastgesteld in ons dienstverleningsdocument.

UwKluis

Extra veilig uw documenten versturen?
Vraag bij uw adviseur naar de code van UwKluis !
U kunt via UwKluis:

  • Extra veilig documenten delen met uw adviseur.
  • Op de hoogte blijven van ontwikkelingen m.b.t. uw financiele situatie.
  • Samen met uw adviseur monitoren of uw financiering nog passend is.
  • Als u hypotheek of verzekeringen beter of goedkoper kunnen krijgt u een seintje.

 

In UwKluis bewaart u alle info voor en van uw hypotheek en verzekeringen. Het gebruik van UwKluis is voor onze klanten helemaal gratis!