Onze werkwijze.

Het regelen van een hypotheek kan tegenwoordig op vele manieren. U kunt naar uw bank gaan en daar een medewerker spreken die het product van de bank aanbiedt, ook kunt u het internet afstruinen en het zelf online regelen. Van Os en Partners is in 2006 gestart en is voortgevloeid uit HypotheekDesk Het Groene Hart en H&L Hypotheken in Woerden. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot éen van de grootste geheel onafhankelijke intermediairs van Nederland. Kwalitatief staan wij op nummer één.

Wij weten dat niemand anders het beter en voordeliger kan regelen dan een onafhankelijk adviseur. Met totaal meer dan 300 jaar ervaring en samenwerking met álle geldgevers kunnen we altijd de beste aanbieding doen, geheel onafhankelijk want u betaalt ons voor onze dienstverlening.

Die kosten zijn nagenoeg altijd fiscaal aftrekbaar zodat u daarvan tot wel 52% terugkrijgt van de fiscus.

Doordat onze expertise vele malen groter is dan welke partij dan ook kunnen wij zorgen dat u wel dat huis kunt kopen, wel de verbouwing kunt doen of wel de lening oversluiten om een fors lagere maandlast te krijgen. U bent onze opdrachtgever en wij worden door u betaald, wij hebben dus geen ander belang dan er alles aan te doen het voor u te regelen tegen de laagste rentelast.

Indien u gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we met u eerst een verkennend gesprek waarin al uw wensen en behoeften in kaart worden gebracht en wij samen met u tot de beste oplossing komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U bent daarbij in de lead want u bepaalt waar en wanneer dat plaatsvindt. Dat kan gewoon bij u thuis, overdag of ’s avonds. U hoeft daarvoor geen vrij te nemen. Daarnaast hebben wij verschillende locaties in Nederland via Regus of u komt naar ons hoofdkantoor in Utrecht. Dit gesprek en uitwerking nemen wij geheel voor onze rekening. Daarna maken we met u een afspraak welke kosten u aan ons betaald. Daarvoor hebben we een richtprijs vastgesteld in ons dienstverleningsdocument. Aangezien iedere situatie anders is verneemt u van ons vooraf welke kosten er zijn. Daar komen geen onverwachte kosten bij zoals een verplicht abonnement of doorlopende kosten.

Nadat het traject succesvol is afgerond houden wij u gedurende de looptijd regelmatig op de hoogte van ontwikkelingen en monitoren we regelmatig of de financiering nog passend is.

Daarvoor reken we niets extra, dat vinden wij service.