Onze werkwijze

Het regelen van een hypotheek kan tegenwoordig op vele manieren. Je kunt naar jouw bank gaan en daar een medewerker spreken die het product van de bank aanbiedt, het internet afstruinen en het zelf online regelen of advies vragen aan een onafhankelijk adviseur. 

Van Os en Partners is een onafhankelijk intermediair en werkt samen met alle geldgevers in Nederland. Als je gebruik wilt maken van onze dienstverlening hebben we eerst een verkennend gesprek waarin al jouw wensen en behoeften in kaart worden gebracht. Zo komen wij samen met jou tot de beste oplossing en weet je precies waar je aan toe bent.

Jij bepaalt waar en wanneer het eerste gesprek plaatsvindt. Thuis, op ons kantoor in Utrecht of via videobellen. Dat kan overdag of ’s avonds. Je hoeft daarvoor geen vrij te nemen.

Dit gesprek en advies is voor onze rekening. Wil je daarna met ons verder? Dan maken we met jou een afspraak welke kosten je betaalt. Deze kosten zijn éénmalig en bijna altijd fiscaal aftrekbaar. We hebben hiervoor een richtprijs vastgesteld in onze Vergelijkingskaart.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

shutterstock_1809828760

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

© Dutch media lab