VOOR ONZE KLANTEN

Actuele Hypotheekrente

Wat is de huidige rentestand?

Hier vind u alle actuele rentetarieven, waar u eenvoudig de juiste rente kunt vinden voor uw situatie. U kunt ook de bijbehorende maandlasten berekenen. Wilt u meer weten, dan kunt u gegevens achterlaten en wordt u z.s.m. door ons teruggebeld.


Hypotheekcheck

Wilt u weten of uw hypotheek goedkoper kan?

U kunt hier uw huidige hypotheekgegevens invullen en checken of uw maandlast naar beneden kan en welk bedrag u extra moet betalen om naar een andere hypotheekverstrekker over te kunnen stappen. Deze kosten kunnen vaak meegenomen worden in de nieuwe hypotheek.


Uw Kluis

Extra veilig uw documenten delen met uw adviseur?

Op de hoogte blijven van ontwikkelingen m.b.t. uw financiële situatie. Samen met uw adviseur monitoren of uw financiering nog passend is. Als u hypotheek of verzekeringen beter of goedkoper kunnen krijgt u een seintje.  U kunt hier Uw Kluis benaderen. In Uw Kluis bewaart u alle info voor en van uw hypotheek en verzekeringen. Het gebruik van Uw Kluis is voor onze klanten helemaal gratis!


Bereken de premie voor uw woonverzekering

Wilt u weten wat de premie is voor uw
woonhuisverzekering is?

U kunt hier uw premie voor uw woonhuisverzekering berekenen. Bij Van Os en Partners hebt u al uw verzekeringen onder één dak. Wij bieden gewoon een goede woonverzekering en een goede service met een scherpe premie. Naast de woonverzekering verzorgen we ook de inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en reisverzekering, samen in één Voordeelpakket.


Bereken de premie voor uw autoverzekering

Wilt u weten wat de premie is voor uw autoverzekering is?

U kunt hier uw premie voor uw autoverzekering berekenen. Bij  Van Os en Partners hebt u al uw verzekeringen onder één dak. Wij bieden gewoon een goede autoverzekering en een goede service met een scherpe premie. En heeft u een keer schade, dan zijn wij er ook voor u.


Uw schade melden

Zelf uw schade melden?

U kunt hier uw schade melden. U kunt u schademeldingsformulier hier downloaden en invullen en tezamen met uw factuur of offerte uploaden. U kunt ook foto`s van de schade meesturen. Zo kunt u uw schade melden op een tijdstip dat het u uitkomt. Na het doorzenden van uw schademelding kunnen wij de schade verder afhandelen en zullen wij op de hoogte brengen van de verder afwikkeling. Heeft u vooraf nog een vraag; mail dan naar schade@voep.nl. U krijgt z.s.m. een reactie.